Bra start 2019!

Tja!

Så då var vi igång igen, match borta mot Skara HK. Vi startar och avgör matchen på 4 minuter och 40 sekunder. Vi leder med 7-0 och sen spelar vi bara av matchen, som tränare vill man ju ha samma inställning och fart i 60 minuter men det får man ju nästan aldrig. Men man får vara nöjd med 2 poäng, inga skador och alla fick speltid.

Vi kom till spel utan Martin Ström och Kristoffer Larsson så det blev en del ändringar i vårt spel, men killarna gör det bra när det behövs. Känslan var att vi gjorde mål när vi ville göra mål. Men jag vill ge en stor eloge till Skara spelarna som kunde givit upp och skitit i och springa hem. Men de krigade på tills slutsignalen, det imponerar på mig och kommer ge dom sköna segrar fram över. Jag är inte förvånad om de slår Hammarö hemma.

De som jag är mest besviken på är vårt försvarsspel sista 35 minuterna, vi är ointresserade och jobbar sjukt dåligt i fötterna. Benny är bra i mål fram tills vi slutar spela försvarsspel. I anfallsspelet så kan man ju inte vara missnöjd med 43 gjorda mål. Vi har inte mycket tekniska fel och inte mycket missar. Men det fanns en del som inte var bra där också. Men nu får de inte bli för negativt, jag är ju känd som en mycket positiv person och vill ju inte ändra den bilden.

Bäst igår var Anton, Jonathan och Ludde. Sen vill jag ge lite beröm till vår kapten Erik Thurén som är en av få som jobbar 100 % bakåt hela matchen och försöker visa vägen. Anton gör 12 mål på 12 skott, Jonathan missar inte många avslut från 9 meter och gör 11 mål. Ludde gör bara 😉 8 mål men serverar Anton många utspel.

Så nu hoppas jag att folket i Tidaholm kan ta sig till Sparbankshallen på fredag för derby mot HP Tibro, matchstart 19.00

MVH Patrik Andersson

biffen

Biffen var som vanligt MR 100%

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s