Seger i derby mot Tibro!

Tja!

I fredags spelade vi årets första hemmamatch, det slutade med seger 39-21. Vi kom inte upp i någon vidare nivå men det spelade ju ingen roll denna dag. Vi ligger under med 10-9 efter 14 min men då kopplar vi på och kör över dom. Vi ligger nu på kvalplats till div 2 med samma poäng som Guldkroken men med en sämre målskillnad. Vi ser nu fram emot tuffa matcher de närmaste veckorna med start Uddevalla borta på fredag, HK Guldkroken hemma fredag 25/1 kl 19.00, Trollhättan borta 10/2 och Hammarö hemma söndag 17/2 kl 14.00.

Ni som var där fick se vårt senaste nyförvärv Hampus Hansen. Hampus hade gjort en träning med laget innan matchen mot klubben han lämnat samma vecka. Hampus kommer bli en viktig del i laget och förhoppningsvis göra oss till ett ännu bättre lag.

Vi letar fortfarande ny målvakt men har inte haft någon lycka än, vi har tur som har Peter Susi som ställer upp när han kan och tar ledigt från jobbet ibland för att vi ska kunna träna ordentligt.

Vi har fortfarande Kristoffer Larsson skadad, han blir av med gipset 25/1 och sen får vi se hur lång tid de tar innan han är med för fullt. Annars är alla hela och friska.

IMG_0479

För er som undrar när nästa säsong av Syrrorna kommer så vägrar Benny säga något om de. Men vi håller tummarna att det spelas in under sommaren så Benny inte missar några matcher.

MVH Patrik Andersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s